Tapijtreiniging

Voor perfecte tapijtreiniging in Leiden en omstreken bent u bij ons op de juiste plek. Wij kunnen alle soorten tapijten reinigen, zowel bij particulieren als in een kantooromgeving. Ook al wordt een tapijt dagelijks gestofzuigd; een grondige gespecialiseerde reiniging voorkomt voortijdige slijtage van het tapijt en zorgt ervoor dat huisstofmijten en andere stofdelen verwijderd worden.

Perfecte tapijtreiniging

Voor ieder tapijt en voor iedere situatie geldt een andere schoonmaaktechniek. Eerst stellen we vast wat er precies moet gebeuren (algemeen onderhoud, vlekkenverwijdering, …). Voor een perfecte tapijtreiniging moet een keuze worden gemaakt in onder andere de temperatuur, de intensiteit van het reinigingsproces en de gebruikte schoonmaakmiddelen. Wij werken onder andere met de volgende toepassingen:

  • injectie/extractie met heet water
  • reiniging met droog poeder
  • de bonnet methode

Gratis ophaalservice in regio Leiden

Afhankelijk van de grootte, de samenstelling en de verplaatsbaarheid wordt de tapijtreiniging ter plaatse uitgevoerd of wordt het tapijt schoongemaakt in ons atelier. In dit laatste geval halen wij het tapijt op en brengen het op een afgesproken tijdstip terug. Deze service bieden wij gratis aan voor onze klanten in Leiden.

 

Impregneren

Iedere reiniging wordt op zorgvuldige wijze uitgevoerd zodat het tapijt tot diep in de vezels wordt schoongemaakt. Na de schoonmaakbehandeling kan ook nog een beschermingslaag worden aangebracht (impregneren). Hierdoor zal het gereinigde tapijt langer schoon blijven.

 

Droog

We zorgen er steeds voor dat een behandeld tapijt voldoende tijd krijgt om te drogen. Dat is van groot belang bij tapijten die moeten worden ingepakt (plastic verpakking). Dit geldt dan ook voor alle tapijten die wij in ons atelier (nat) reinigen. De gratis* levering aan huis vindt pas plaats als het tapijt voldoende tijd heeft gehad om te drogen.

* deze service is gratis voor onze klanten in de regio Leiden, buiten deze regio worden vervoerskosten in rekening gebracht

 

Wat kunnen wij voor ú doen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 071 568 07 03 voor een afspraak.

Offerte aanvragen