Over De Coryfee, uitblinker in schoonmaak

In 1993 zijn wij gestart met onze schoonmaakdiensten. U vindt ons vooral in Leiden en Den Haag, maar ook op andere locaties binnen de Randstad. Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor het uitvoeren van schoonmaakdiensten in de ruimste zin van het woord.

 

We doen wat we beloven

Interieurreiniging is een breed begrip. Van de schoonmaak van kantoren tot het reinigen van woningen; onze gemotiveerde teams staan dagelijks paraat om iedere opdracht op een vakkundige wijze uit te voeren. Wij zijn dan ook niet het zoveelste schoonmaakbedrijf dat met mooie woorden een klant wil binnenhalen. Wij doen gewoon wat we beloven, en dan zijn er niet veel woorden nodig. Het gaat om de kwaliteit en de voortvarendheid waarmee de schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. En dan spreekt het resultaat voor zich.

 

Experts

Om in 2 decennia een dergelijke groei te kunnen creëren, is een vakkundig en gedreven personeelsbestand een onmisbare factor. Door ons helder en motiverend personeelsbeleid kunnen wij rekenen op een enthousiast team van schoonmakers dat kennis heeft van alle aspecten van schoonmaakonderhoud. Zij zijn meteen inzetbaar bij periodieke, eenmalige of opleverschoonmaak. Naast de vaardigheden en kennis die al onze medewerkers beheersen, leiden wij ook specialisten op voor gerichte schoonmaaktaken.

Zo zijn wij onder andere experts in:

  • het schoonmaken van kantoren
  • het schoonmaken van trappenhuizen
  • het onderhouden en in de was zetten van linoleum vloeren
  • tapijtreiniging
  • opleveringsschoonmaak van nieuwbouw

De naam van onze firma is niet voor niets De Coryfee. Wij zijn dan ook dé uitblinker in schoonmaak!

Wat kunnen wij voor ú doen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 071 568 07 03 voor een afspraak.

Offerte aanvragen