Vloeronderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in algemeen vloeronderhoud en in het onderhouden van linoleum vloeren. Iedere vloer is anders en vraagt om een andere schoonmaaktechniek en/of schoonmaakproduct. Dankzij onze jarenlange expertise kunnen wij u adviseren over het juiste onderhoud van uw vloer. Op die manier wordt de duurzaamheid, de hygiëne én de uitstraling van de vloer gewaarborgd.

Vloeronderhoud op maat

Wij bieden een gepaste onderhoudstechniek voor vrijwel iedere vloer:

  • linoleum (artoleum en marmoleum)
  • natuursteen (terrazzo, marmer, travertin)
  • industriële vloeren
  • betonvloeren
  • pvc-vloeren
  • tapijten

Linoleum vloer

Wij zijn experts in het onderhouden en in de was zetten van linoleumvloeren. Wij verwijderen een eventuele bestaande waslaag en brengen een nieuwe laag aan. Op die manier krijgt de vloer opnieuw een mooie glans.

 

Opleiding in vloeronderhoud

Onze medewerkers worden opgeleid in het verrichten van vloeronderhoud. Hiervoor maken wij gebruik van  onze eigen opleidingsruimtes. Deze zijn voorzien van verschillende types vloermaterialen. Zo kunnen onze werknemers veelvuldig oefenen met het in de was zetten van linoleumvloeren of het reinigen van natuursteenvloeren. Op die manier zijn zij steeds op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen. Van stofzuigen tot stofwissen, en van dweilen tot drogen. Van het gebruik van reguliere reinigingsproducten tot het gebruiken van specifieke apparaten met chemicaliën.

Dankzij onze praktische opleidingen kunnen onze medewerkers op een vakkundige wijze zorgen voor een duurzaam vloeronderhoud.

 

Wat kunnen wij voor ú doen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 071 568 07 03 voor een afspraak.

Offerte aanvragen